Philipp Max is aan een sensationele opmars bezig en kan vanavond aan zijn derde interland voor de Duitse nationale ploeg beginnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Philipp Max is aan een sensationele opmars bezig en kan vanavond aan zijn derde interland voor de Duitse nationale ploeg beginnen. © AFP

Verhaegh geniet van de sensationale opmars van Philipp Max: ‘Hij is gewoon ontzettend goed begonnen bij PSV’

Via PSV maakte Philipp Max (27) de afgelopen week met succes de stap naar ‘Die Mannschaft’. En hoe. Alles wijst erop dat hij dinsdagavond in de kraker tussen Spanje en Duitsland in de basis start en al aan zijn derde interland begint. ,,Het is niet zozeer de transfer naar PSV. Vooral zijn uitstekende begin in Eindhoven heeft de aandacht getrokken”, denkt zijn oud-ploeggenoot Paul Verhaegh (37). 

 1. PSV bereidt duel met AZ meer in de vergaderzaal voor dan op het veld: ‘Vertrouwen na topper tegen Ajax’

  PSV bereidt duel met AZ meer in de vergader­zaal voor dan op het veld: ‘Vertrouwen na topper tegen Ajax’

  ,,We zullen waarschijnlijk meer in onze vergaderzaal zijn dan op het veld”, zei trainer Roger Schmidt in aanloop naar het thuisduel van PSV met AZ van woensdagavond. PSV heeft na de topper van zondag tegen Ajax maar kort de tijd om zich voor te bereiden. ,,Dit schema hebben we voor de winter ook gehad en nu opnieuw. We zijn er klaar voor en hebben aan de wedstrijd tegen Ajax vertrouwen overgehouden. Wel kunnen we ons indidivueel en als team nog verbeteren. Deze topwedstrijden helpen ons daarbij.”
 1. Samenvatting | SC Cambuur - Jong PSV
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting | Jong PSV kansloos onderuit op bezoek bij Cambuur

  22 januari
 2. Samenvatting | FC Volendam - PSV
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting | Reddingen Unnerstall bezorgen PSV plek in kwartfina­le KNVB-be­ker

  19 januari

PSV