Volledig scherm
Spits Joël Piroe kan vrijdagavond meespelen in het duel tussen Jong PSV en FC Eindhoven in het Jan Louwers Stadion. © BSR Agency

Versterkt Jong PSV treft FC Eindhoven in topvorm

Jong PSV treedt vrijdagavond waarschijnlijk met een versterkte selectie aan tegen FC Eindhoven. In het Jan Louwers Stadion treft het beloftenteam een ploeg in topvorm, getuige de vijf overwinningen op rij van FC Eindhoven in de afgelopen weken. De ploeg heeft zich na een moeizame start van het seizoen opgewerkt naar het linkerrijtje, waarbij captain Branco van den Boomen een hoog niveau heeft gehaald.  

Jong PSV heeft bij een wedstrijd op vrijdagavond iets meer opties dan op maandagavond. Op de dag na het weekend mogen geen spelers meer meedoen die op zaterdag of zondag bij het eerste elftal van PSV op het wedstrijdformulier stonden. Op vrijdag gelden geen restricties, maar blijft wel de algemene regel van kracht dat spelers van boven de 23 jaar niet mogen spelen in een Jong-team. 

Bij Jong PSV trainden donderdag onder anderen Bart Ramselaar, Joël Piroe, Jordan Teze, Zakaria Aboukhlal, Mike van de Meulenhof en Mauro Júnior mee. De verwachting is dat zij vrijdag spelen tegen FC Eindhoven. Er kunnen overigens nog altijd mutaties plaatsvinden. 

Mogelijke opstelling Jong PSV: Van de Meulenhof; Teze, Daverveld, Obispo, Kun; Verreth, Mauro, Ramselaar; Lonwijk, Piroe, Aboukhlal

PSV