Thijs Slegers roept supporters op om bloed- of stamceldonor te worden.
Volledig scherm
Thijs Slegers roept supporters op om bloed- of stamceldonor te worden. © Rene Manders/DCI Media

Voetbalwereld leeft massaal mee met ernstig zieke PSV-perschef Thijs Slegers, die mensen oproept om donor te worden

Het nieuws dat PSV-perschef Thijs Slegers (46) donderdag de wereld instuurde over zijn eigen gezondheid heeft in de voetbalwereld geleid tot een enorme stroom reacties. Slegers gaf in een bericht op sociale media aan dat hij ongeneeslijk ziek is en niet meer te behandelen is. Daarbij deed hij nadrukkelijk een oproep aan mensen om stamcel- of bloeddonor te worden.

7 reacties

 • Wendy van den Akker

  2 maanden geleden
  Hier is veel kracht voor nodig om deze onafwendbare situatie om te buigen in iets positiefs. Heel knap hoe je hier mee omgaat Thijs. Sterkte voor jouw en jouw naasten in deze fase van je leven.
 • Peter Schepers

  2 maanden geleden
  Wat ‘n afschuwelijk bericht, Thijs! Enorm veel sterkte in de komende tijd, voor jou en jouw naasten! Ik hoop dat jouw laatste periode zo goed mogelijk verloopt! Wat een ongelofelijke pechvogel ben je toch! Dit is heel verdrietig! We gaan jou enorm missen! Iedereen met een PSV-hart houdt ook van jou, Thijs! Enorm veel liefs en sterkte van Rachel Blankers uit Helmond.
 • Stefan Meijer

  2 maanden geleden
  Wat een vreselijk nieuws. Heel veel kracht en sterkte gewenst voor jou en je familie Thijs. PSV Randstad Phoolies
 • Louisa Pulles - Meulensteen

  2 maanden geleden
  Ik wens je erg vel sterkte,mijn had ook kanker,niet te genezen,ik leef met je mee!!! Het is zo moeilijk,maar kan je ook veel brengen.Hij deelde dit via computer,kon er niet over praten,zat vervolgens te huilen achter de computer,over de aandacht die hij kreeg.Dit gun ik jou ook,de warmte van de mensen die om je geven,knuffels van mij
 • MCJ Rooij

  2 maanden geleden
  Heel veel sterkte Thijs!