Volledig scherm
PREMIUM
Maximiliano Romero in actie bij een PSV-training in januari. © Joep Leenen

Voor PSV is het de uitdaging om Romero de juiste trainingsprikkels te geven

Een aantal PSV-supporters kreeg de afgelopen maanden bij de berichtgeving over Maximiliano Romero een beetje het gevoel van een kroegliefhebber die in een café het bordje 'morgen gratis bier' leest. 

Een debuut in een officiële wedstrijd moest vanaf januari telkens worden uitgesteld. Iedere PSV-sympathisant hoopte op een glimp van de nieuwe Argentijnse aanvaller en het leek er begin deze maand dan eindelijk van te komen. Daarna volgde toch weer een terugslag. Ondertussen werd Luuk de Jong weer belangrijker voor PSV, dat met hem aan boord naar de derde landstitel in vier jaar ging. Hoewel Romero in januari op huurbasis vervroegd naar Eindhoven is gehaald, zijn contract gaat pas 1 juli in, was dat voor het bereiken van de landstitel geen must. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Voor Inter is dit een superbelangrijke wedstrijd, maar wij willen winnen’

    ‘Voor Inter is dit een superbe­lang­rij­ke wedstrijd, maar wij willen winnen’

    Ook al staat er voor PSV niets meer op het spel, de Eindhovenaren zullen Internazionale morgen in de laatste groepswedstrijd van de Champions League de overwinning niet cadeau doen. ,,Ongeacht waar je speelt en tegen wie je speelt: je moet altijd motivatie uit jezelf halen. Als je dat blijft doen, maakt het niet uit of je voor ‘niks’ speelt of niet’', zei trainer Mark van Bommel maandag op de persconferentie in Milaan.

PSV