Jeroen Zoet in het doel van Spezia, dat in de Serie A blijft.
Volledig scherm
Jeroen Zoet in het doel van Spezia, dat in de Serie A blijft. © Spezia

Voormalig PSV-keeper Jeroen Zoet is weer eerste man en handhaaft zich met Spezia in de Serie A

Voor voormalig PSV-keeper Jeroen Zoet en zijn club Spezia werd het een mooie zaterdag. Zoet verdrong voor het duel met Torino zijn concurrent Ivan Provedel uit de goal. Dankzij een 4-1 zege bewerkstelligde hij met zijn ploeggenoten en passant dat Spezia zich handhaaft in de Serie A. 

 1. Xavi Simons voegt tijdens zijn debuut in de eredivisie aan de bal extra pk’s toe bij PSV
  PREMIUM

  Xavi Simons voegt tijdens zijn debuut in de eredivisie aan de bal extra pk’s toe bij PSV

  Wat kan Xavi Simons toevoegen aan PSV? Dat was bij zijn transfer vanuit Paris Saint-Germain een logische vraag, omdat het middenveld van de club al best druk bezet was. De ploeg van Ruud van Nistelrooij lijkt met hem de ideale speler aan boord te hebben die iets kan creëren in wedstrijden die zich vooral op de helft van de tegenstander afspelen. Tegelijkertijd bleek hij zaterdag in de counter tegen FC Emmen (4-1 winst) ook zeer slagvaardig.
 2. PSV verlengt contract van kroonjuweel Ibrahim Sangaré en wil daarna verder doorpakken
  PREMIUM

  PSV verlengt contract van kroonju­weel Ibrahim Sangaré en wil daarna verder doorpakken

  Ibrahim Sangaré blijft dit seizoen bij PSV en heeft zijn contract bij de club verlengd, tot medio 2027. Daarmee heeft de Eindhovense club een van de belangrijkste dossiers van deze transferperiode met een positief resultaat afgesloten. Sangaré stond net als Cody Gakpo in de belangstelling van veel clubs in het buitenland, maar geeft een duidelijk signaal af. Hij had een contract tot 2025 en verlengt dus met twee jaar.

PSV