Angeliño mag met RB Leipzig proberen om Paris Saint-Germain te kloppen.
Volledig scherm
Angeliño mag met RB Leipzig proberen om Paris Saint-Germain te kloppen. © BSR Agency

Voormalig PSV-linksback Angeliño met RB Leipzig naar halve finale Champions League

Voormalig PSV-linksback Angeliño is donderdag met RB Leipzig doorgedrongen tot de halve finales van de Champions League. De Duitsers wonnen met 2-1 van Atlético Madrid. De Spaanse verdediger, die in seizoen 2018-2019 bij PSV speelde en daarvoor bij NAC, kwam met de assist voor de winnende treffer. 

  1. Zaakwaarnemer Jorrit Hendrix: ‘Hij heeft zijn hoofd er voor PSV altijd bij’

    Zaakwaarne­mer Jorrit Hendrix: ‘Hij heeft zijn hoofd er voor PSV altijd bij’

    Jorrit Hendrix zat donderdag tijdens het Europa League-duel van PSV met NS Mura op de tribune en was niet geselecteerd bij de eerste achttien spelers. Trainer Roger Schmidt toonde zich een dag later desgevraagd respectvol naar de drievoudig eredivisiekampioen en loofde zijn curriculum vitae bij PSV. Hij zei ook dat ‘Hendrix (25) nadenkt over de toekomst en mogelijk vertrekt’. De trainer gaf eveneens aan dat zijn tribuneplek in Slovenië met die situatie te maken had.
  2. PSV schaalt op en gaat per duel bijna 9.000 toeschouwers toelaten in Philips Stadion

    PSV schaalt op en gaat per duel bijna 9.000 toeschou­wers toelaten in Philips Stadion

    PSV gaat de komende drie thuisduels in de eredivisie bijna 9.000 mensen toelaten in het Philips Stadion. Dat heeft de clubleiding besloten in overleg met alle officiële instanties, waaronder de veiligheidsregio Zuidoost-Brabant. ,,We zijn wat betreft het toeschouwersaantal conservatief begonnen en rekken nu het aantal iets op”, zegt commercieel directeur Frans Janssen over deze stap. ,,Alle geldende veiligheidsnormen konden en kunnen we nakomen.”

PSV