Joey Konings met naast hem Jasper van Heertum. Allebei speelden ze in de jeugd bij PSV en hebben ze alsnog een mooie plek in het betaald voetbal gevonden.
Volledig scherm
PREMIUM
Joey Konings met naast hem Jasper van Heertum. Allebei speelden ze in de jeugd bij PSV en hebben ze alsnog een mooie plek in het betaald voetbal gevonden. © Pro Shots / Paul Meima

Voormalig PSV-talent Joey Konings is nu een hartstikke trotse Superboer: ‘De honger is enorm’

Zijn mooiste voetbaldroom kwam niet uit, maar toch koestert Joey Konings wat hij heeft. Het eerste van PSV bleek wat te hoog gegrepen en met De Graafschap komt hij maandagavond op bezoek bij Jong PSV. ,,Dat is een prachtige club om voor te mogen voetballen toch?”

  1. Waarom PSV zo enorm is veranderd tijdens dit seizoen, dat dit weekend in Zwolle eindigt
    PREMIUM
    OVERZICHT

    Waarom PSV zo enorm is veranderd tijdens dit seizoen, dat dit weekend in Zwolle eindigt

    Voor PSV houdt de voetbalreis die seizoen 2021-2022 heette vandaag op. De ploeg begon al op 21 juli in de vorige zomer, met een thuiswedstrijd tegen Galatasaray. Zondagmiddag is het gedegradeerde PEC Zwolle in Overijssel de tegenstander en speelt PSV met een totaal andere opstelling dan in die eerste wedstrijd tegen de Turken. Een vergelijking van de opstellingen leert hoeveel er bij PSV dit seizoen is veranderd.

PSV