Toon Gerbrands vindt dat sporteconoom Job Gulikers zich onvoldoende in de financiële zaken bij PSV heeft verdiept.
Volledig scherm
PREMIUM
Toon Gerbrands vindt dat sporteconoom Job Gulikers zich onvoldoende in de financiële zaken bij PSV heeft verdiept. © Pim Ras Fotografie

Voormalig PSV-topman Toon Gerbrands fileert sporteconoom in column over financiële zaken bij PSV

Voormalig PSV-directeur Toon Gerbrands heeft in een column keihard uitgehaald naar een sporteconoom die zijn financiële beleid ten tijde van zijn bewind bij PSV heeft bekritiseerd. Volgens Gerbrands heeft econoom Job Gulikers de feiten bij PSV niet gecheckt en zit hij er volledig naast.

 1. PSV wil Silva behouden, heeft Luuk de Jong terug en ziet het aantal blessuregevallen dalen
  PREMIUM

  PSV wil Silva behouden, heeft Luuk de Jong terug en ziet het aantal blessurege­val­len dalen

  PSV-trainer Ruud van Nistelrooij bevestigde vrijdag dat zijn club probeert om spits Fábio Silva nog een jaar langer aan boord te houden. ,,Dat was oorspronkelijk ook de intentie toen we hem wilden huren, maar ingevolge de reglementen van de UEFA niet mogelijk. Dus is het nu voor een half seizoen gebeurd. Net als bij Patrick van Aanholt werken we eraan om hem nog een seizoen te houden.”
  Eindhoven
 2. Talenten van PSV boeken dankzij een portie Deense kopkracht knappe zege op De Graafschap
  PREMIUM
  VERSLAG

  Talenten van PSV boeken dankzij een portie Deense kopkracht knappe zege op De Graafschap

  Jong PSV heeft zich vrijdagavond na een slechte eerste helft uitstekend weten te herpakken in het competitieduel met De Graafschap in de Keuken Kampioen Divisie. De beloften hadden voor rust weinig te vertellen, op een flinke kans voor Jason van Duiven na. Hij kon in de beginfase niet scoren en daarna liep Jong PSV lang achter de feiten aan. Met twee goals draaide August Priske Flyger de zaak echter eigenhandig om en daardoor won Jong PSV: 2-1.
  Eindhoven