Momenteel speelt FC Eindhoven elk seizoen twee keer tegen Jong PSV, dat ook uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie.
Volledig scherm
PREMIUM
Momenteel speelt FC Eindhoven elk seizoen twee keer tegen Jong PSV, dat ook uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie. © Pro Shots / Johan Manders

Waarom FC Eindhoven interessanter kan worden voor PSV, als het volgend seizoen weer tot een échte Lichtstadderby komt

ANALYSEFC Eindhoven presteert dit seizoen uitstekend in de Keuken Kampioen Divisie. Zo goed dat voorzichtig dromen over een nieuwe Lichtstadderby niet eens meer irrealistisch is. Gaat de ploeg naar de eredivisie, dan wordt FC Eindhoven ineens ook weer interessanter voor PSV. Waarom? Omdat Jong PSV niet de enige weg naar succes hoeft te zijn voor talenten van PSV. Vrijdagavond speelt de beloftenploeg tegen de stadgenoot, die dolgraag een keer van de eredivisie wil proeven. 

  1. Voetbal is een missie, een strijd en eigenlijk alles voor Ruud van Nistelrooij
    PREMIUM
    EERSTE TRAINING

    Voetbal is een missie, een strijd en eigenlijk alles voor Ruud van Nistel­rooij

    De komende weken is het nog even een draaideur bij PSV. Ruud van Nistelrooij weet waar hij aan begint en snapt na een kleine drie decennia in het betaald voetbal dat zijn selectie pas later rondkomt. Maandag trainde hij met het eerste fundament van dit seizoen, voorlopig nog bestaand uit veel Jong PSV'ers. Daarna volgde zijn eerste persconferentie, waarin keeper Walter Benítez werd aangekondigd.

PSV