Yorbe Vertessen verschafte PSV zaterdagavond in de topper tegen AZ lucht door als invaller de 0-2 in het net te schieten.
Volledig scherm
PREMIUM
Yorbe Vertessen verschafte PSV zaterdagavond in de topper tegen AZ lucht door als invaller de 0-2 in het net te schieten. © Pro Shots / Marcel van Dorst

Waarom PSV-trainer Roger Schmidt dit jaar de wisselkoning van de eredivisie is

Hij krijgt nog weleens kritiek op zijn wisselbeleid, maar tegen AZ viel het kwartje de goede kant op voor Roger Schmidt én PSV. Niet voor het eerst: geen ploeg die in 2021 vaker in de eredivisie via een invaller wist te scoren dan PSV. Een overzicht. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

PSV