Ruud van Nistelrooy als trainer en Fred Rutten als senior-assistent is op dit moment de trainersroute waar PSV op inzet voor komend seizoen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruud van Nistelrooy als trainer en Fred Rutten als senior-assistent is op dit moment de trainersroute waar PSV op inzet voor komend seizoen. © Pro Shots / Johan Manders

Waarom wil PSV zó graag met Ruud van Nistelrooy de sprong in het diepe maken?

ANALYSEOpnieuw is Ruud van Nistelrooy de belangrijkste kandidaat om bij PSV de belangrijkste sportieve functie te gaan bekleden. De 45-jarige trainer staat dit seizoen voor het eerst voor de groep bij een ploeg in het betaald voetbal en heeft als eindverantwoordelijke van Jong PSV grote indruk op de technische leiding in Eindhoven gemaakt. Direct nadat Roger Schmidt aankondigde dat hij na dit seizoen weggaat, waren er vanuit PSV al gesprekken met de huidige beloftencoach.

  1. Jordan Teze hoort bij PSV vanaf nu bij ‘de club van 2025', geldt weer als centrale verdediger én blijft bij Oranje
    PREMIUM
    CONTRACTVERLENGING

    Jordan Teze hoort bij PSV vanaf nu bij ‘de club van 2025', geldt weer als centrale verdediger én blijft bij Oranje

    Twee keer goed nieuws voor PSV'er Jordan Teze op vrijdag. De verdediger van PSV verlengt zijn bij PSV tot 2024 lopende contract met een jaar, tot 2025 dus. Daarnaast heeft Oranje-keuzeheer Louis van Gaal hem opgenomen in de selectie voor Oranje, dat in juni een nieuwe Nations League-campagne gaat afwerken. Teze wordt door hem gezien als een centrale verdediger voor de toekomst.

PSV