Thijs Slegers in 2019 tijdens zijn rol als perschef van PSV. Hij vertelde de buitenwereld deze week dat hij ongeneeslijk ziek is.
Volledig scherm
PREMIUM
Thijs Slegers in 2019 tijdens zijn rol als perschef van PSV. Hij vertelde de buitenwereld deze week dat hij ongeneeslijk ziek is. © BSR

Wat Thijs Slegers rond Feyenoord-PSV in gang heeft gezet, is een gevolg van altruïsme in de overtreffende trap

ANALYSE,,Moet je eens opletten hoe snel we die 1.913 bloeddonoren bij elkaar hebben”, zei PSV-perschef Thijs Slegers ruim twee weken geleden in Eindhoven. Zijn woorden klonken bij een actie van Philips en PSV, die donoren voor de bloedbank wilden werven. Typisch een zin voor Slegers, een man die als journalist of werknemer bij PSV niet in limieten dacht en denkt.

 1. Zo gaat het bij PSV met de grootste talenten, die azen op doorstroming naar het eerste
  PREMIUM
  PROFIEL

  Zo gaat het bij PSV met de grootste talenten, die azen op doorstro­ming naar het eerste

  De beloften van PSV zijn bezig aan een seizoen met ups en downs, zoals dat bij spelers tussen 17 en 20 jaar hoort. Internationaal gaat het crescendo, met een plek bij de laatste vier van het toernooi om de Premier League International Cup. Nationaal heeft PSV in de Keuken Kampioen Divisie een veertiende plek te pakken en daarmee presteert de ploeg van trainer Adil Ramzi naar vermogen.
  Eindhoven