Yorbe Vertessen scoorde deze week voor PSV in het duel met Sturm Graz.
Volledig scherm
PREMIUM
Yorbe Vertessen scoorde deze week voor PSV in het duel met Sturm Graz. © AFP

Yorbe Vertessen schudt bij PSV het stempel van draver met oogkleppen van zich af

ANALYSEZijn snelheid koppelen aan rendement, dat was voor dit seizoen de grote uitdaging voor de Belgische spits Yorbe Vertessen. Langzaam maar zeker maakt hij naam in Eindhoven en blijkt dat de aanvaller meer kan dan rennen alleen. 

 1. Maxi Romero vindt zichzelf klaar voor de volgende stap bij PSV: ‘Maar de trainer beslist’

  Maxi Romero vindt zichzelf klaar voor de volgende stap bij PSV: ‘Maar de trainer beslist’

  Maxi Romero vindt dat hij klaar is voor meer minuten in het eerste elftal van PSV, maar respecteert de beslissingen van trainer Roger Schmidt. De aanvaller sprak deze week met tv-zender ESPN over zijn periode bij PSV en zijn huidige vorm. ,,Ik ben er klaar voor en zou mezelf opstellen, maar de trainer beslist. Het is moeilijk na een lange blessure snel terug te komen op mijn oude niveau.”
 2. PSV'ers Vinícius en Boscagli moeten op hun tellen passen tegen Sturm Graz

  PSV'ers Vinícius en Boscagli moeten op hun tellen passen tegen Sturm Graz

  Als Carlos Vinícius en Olivier Boscagli PSV ook over twee weken willen helpen in de laatste speelronde van de Europa League-poulefase van dit seizoen, moeten ze donderdag in het Philips Stadion op hun tellen passen. Beide spelers staan door een eerdere gele kaart in het toernooi op scherp, zoals dat heet. Bij nog een officiële boeking tegen Sturm Graz zijn ze in de laatste wedstrijd van de poulefase, tegen Real Sociedad, geschorst.
 1. Schmidt is enorm teleurgesteld over remise van PSV: ‘We speelden weer goed en hadden de week goed willen besluiten’
  Video

  Schmidt is enorm teleurge­steld over remise van PSV: ‘We speelden weer goed en hadden de week goed willen besluiten’

  Trainer Roger Schmidt van PSV was zondagmiddag enorm teleurgesteld na het gelijkspel van zijn club in Heerenveen. De coach zat nooit rustig op de bank tijdens de wedstrijd, omdat PSV er niet in slaagde een enorm overwicht in een grote voorsprong om te zetten. De snelle 0-1 van Carlos Vinícius had vanuit PSV-perspectief gevolgd moeten worden door meer goals, maar dat lukte almaar niet.
 2. Wat kunnen de talenten die Roger Schmidt tijdelijk bij de A-selectie van PSV heeft gehaald?
  PREMIUM

  Wat kunnen de talenten die Roger Schmidt tijdelijk bij de A-selectie van PSV heeft gehaald?

  Nu PSV door blessures veel spelers mist, komt er in de selectie ruimte voor een aantal spelers van de jeugdopleiding. Woensdag sloten op De Herdgang drie talenten van Jong PSV aan bij de A-kern: Dennis Vos (19), Jenson Seelt (18) en Jeremy Antonisse (19). Een profiel van deze jonge spelers, die onder Ruud van Nistelrooy in de Keuken Kampioen Divisie actief zijn. Donderdagavond sluiten ze ook aan bij de selectie van PSV, die het tegen Sturm Graz opneemt.

PSV