Yvon Mvogo en Armindo Bruma.
Volledig scherm
Yvon Mvogo en Armindo Bruma. © BSR Agency

Yvon Mvogo gaat bij PSV door het stof na ongelukkige actie

Keeper Yvon Mvogo maakte voor rust een prima indruk tijdens FC Groningen-PSV. In de tweede helft raakte hij de kluts kwijt en dat kostte PSV een tegengoal. Na zijn misser, een verkeerde inspeelbal op Jorrit Hendrix, oogde de goalie nog een paar keer onzeker. 

 1. Nieuwe Serie A-ploeg van Jeroen Zoet aast ook op PSV’er Jorrit Hendrix

  Nieuwe Serie A-ploeg van Jeroen Zoet aast ook op PSV’er Jorrit Hendrix

  Jorrit Hendrix staat in de belangstelling van het Italiaanse Spezia. Keeper Jeroen Zoet trok onlangs al naar de nieuwbakken Serie A-club en ook Hendrix kan die kant uit. Spezia zal ook voor Hendrix niet de hoofdprijs hoeven te betalen, omdat hij nog maar een contract voor een seizoen heeft. Wel is de sportieve situatie van de middenvelder een andere dan die van Zoet, omdat hij waarde voor PSV kan hebben. Zoet was in principe reserve-goalie en mogelijk zelfs derde keeper.
 2. Yvon Mvogo kan het gevecht met de demonen zonder volle kraskaart aangaan
  PREMIUM

  Yvon Mvogo kan het gevecht met de demonen zonder volle kraskaart aangaan

  PSV-keeper Yvon Mvogo had zich tijdens het duel met FC Emmen van zaterdagavond misschien het liefst in de binnenmantel van de aarde verschanst. Door de veerkracht van zijn ploeggenoten was zo’n drastische vorm van beschutting niet nodig. Mvogo kostte PSV in twee officiële duels alleen twee tegengoals in plaats van twee verliespunten. Op het nippertje werd hij gered door Maxi Romero, die in het Philips Stadion de 2-1 voor PSV kon aantekenen.

PSV