Volledig scherm
Bruma in actie voor RB Leipzig. © EPA

Zaakwaarnemer Bruma: ‘Clubs komen er wel uit, geen akkoord PSV en Bruma’

De zakelijke begeleider van de Portugees Armindo Tué Na Bangna, oftewel ‘Bruma’, claimt dat PSV en RB Leipzig elkaar al gevonden hebben bij een transfer van zijn speler. Dat vertelde hij zaterdag telefonisch tegen het ED. Een prijs noemde hij niet, maar de agent stelt dat PSV het bedrag wil betalen dat RB Leipzig vraagt. 

Zelf moet Catio Baldé echter nog wel een akkoord bereiken met PSV en in Portugal ligt volgens Portugese media nog altijd FC Porto op de loer. Porto wil (nog) niet aan de vraagprijs van RB Leipzig voldoen. Bruma zou momenteel zelf in Lissabon verblijven en de beslissing van zijn spelersmakelaar afwachten. 

De makelaar wilde zaterdag nog niet zeggen of hij snel naar Eindhoven afreist om een deal rond te maken, zoals elders gemeld. PSV heeft al langer interesse in Bruma en ziet in hem een potentiële opvolger bij een vertrek van Hirving Lozano en/of Steven Bergwijn. Zij zijn op dit moment echter nog altijd contractspeler van PSV en niet duidelijk is of PSV absolute zekerheid heeft dat ze allebei of een van hen verkocht worden. 

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV