Volledig scherm
Bruma in actie voor RB Leipzig. © EPA

Zaakwaarnemer Bruma: ‘Clubs komen er wel uit, geen akkoord PSV en Bruma’

De zakelijke begeleider van de Portugees Armindo Tué Na Bangna, oftewel ‘Bruma’, claimt dat PSV en RB Leipzig elkaar al gevonden hebben bij een transfer van zijn speler. Dat vertelde hij zaterdag telefonisch tegen het ED. Een prijs noemde hij niet, maar de agent stelt dat PSV het bedrag wil betalen dat RB Leipzig vraagt. 

Zelf moet Catio Baldé echter nog wel een akkoord bereiken met PSV en in Portugal ligt volgens Portugese media nog altijd FC Porto op de loer. Porto wil (nog) niet aan de vraagprijs van RB Leipzig voldoen. Bruma zou momenteel zelf in Lissabon verblijven en de beslissing van zijn spelersmakelaar afwachten. 

De makelaar wilde zaterdag nog niet zeggen of hij snel naar Eindhoven afreist om een deal rond te maken, zoals elders gemeld. PSV heeft al langer interesse in Bruma en ziet in hem een potentiële opvolger bij een vertrek van Hirving Lozano en/of Steven Bergwijn. Zij zijn op dit moment echter nog altijd contractspeler van PSV en niet duidelijk is of PSV absolute zekerheid heeft dat ze allebei of een van hen verkocht worden. 

  1. Van Bommel vindt niet dat PSV is weggespeeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

    Van Bommel vindt niet dat PSV is wegge­speeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

    PSV-trainer Mark van Bommel vond na afloop van FC Utrecht-PSV niet dat zijn ploeg is weggespeeld. De 3-0 nederlaag kwam in de tweede helft tot stand. ,,We hebben het zelf weggegeven”, gaf hij onder meer aan. Hij was niet te spreken over de rode kaarten die Nick Viergever en Jorrit Hendrix pakten, maar gaf tegelijkertijd aan dat het hem zelf ook een aantal keren is overkomen. ,,Het mag alleen niet gebeuren.”

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (49%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
8977 stemmen