Volledig scherm
Luuk de Jong na zijn omhaal tegen FC Utrecht. © ANP Pro Shots

Zaakwaarnemer De Jong in Mexico, spits besluit pas na vakantie over toekomst

Een bezoek aan Mexico van zaakwaarnemer Louis Laros en George de Jong (vader van PSV-aanvaller Luuk de Jong), heeft tot nieuwe speculaties geleid dat de aanvaller naar Club América vertrekt. Maandag werd het duo door tal van media gesignaleerd in Mexico.

Afgelopen winterstop was De Jong bij Club América nadrukkelijk in beeld als versterking. PSV liet hem in januari niet vertrekken en De Jong werd daarna kampioen met de Eindhovense club. Het gaat volgens betrokkenen om een informeel bezoek aan Club América en er is volgens het zakelijke kamp van De Jong nu niets concreet. 

Dat de Mexicaanse topclub nog wel interesse in De Jong heeft, is duidelijk. De spits heeft echter meerdere ijzers in het vuur, als hij een transfer wil maken. Clubs die zijn tot 2020 bij PSV lopende contract willen afkopen, moeten naar verwachting tussen de 5 en 10 miljoen euro betalen. 

De Jong zelf is op dit moment net met vakantie gegaan en besluit pas na zijn vrije dagen over de toekomst. Vorige week meldde een aantal media dat ook hij voor een bezoek in Mexico aan zou sluiten, maar die berichten zijn onjuist. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

PSV