Volledig scherm
Zakaria Aboukhlal (rechts) en Mauro Júnior (links). © BSR Agency

Zakaria Aboukhlal keert terug bij Jong PSV, dat naar Cambuur reist

Zakaria Aboukhlal keert vrijdag terug bij de selectie van Jong PSV, dat met de uitwedstrijd naar Cambuur een stevige uitdaging voor de kiezen krijgt. Hij is weer fit. 

In Friesland is de 19-jarige aanvaller na een week absentie wegens een lichte blessure weer opgenomen in de ploeg, die waarschijnlijk nog met enkele spelers uit de A-selectie wordt versterkt. Kandidaten daarvoor zijn bijvoorbeeld Dante Rigo, Armando Obispo, Bart Ramselaar of Mauro Júnior. Ook spits Joël Piroe reist vermoedelijk mee naar Leeuwarden. Hij traint momenteel met de A-selectie mee en dat blijft waarschijnlijk zo. 

Jong PSV-trainer Dennis Haar vindt zijn ploeg momenteel terug op plek vijf in de stand in de Keuken Kampioen Divisie en heeft maar drie punten achterstand op Sparta, dat tweede staat op de ranglijst. Van de vier beloftenploegen draait Jong PSV het beste: Jong Ajax staat op plaats acht in de Keuken Kampioen Divisie en heeft al acht punten achterstand op de Eindhovense beloften. Jong AZ en Jong FC Utrecht staan allebei onderin het rechterrijtje in de eerste divisie. 

  1. Van Bommel: ‘LASK geeft honderd procent, zonder als een kip zonder kop rond te rennen’

    Van Bommel: ‘LASK geeft honderd procent, zonder als een kip zonder kop rond te rennen’

    Mark van Bommel treft door het duel met LASK Linz morgen een oude bekende. Trainer Valerién Ismaël was zijn collega bij Bayern München, waar hij goed met de 44-jarige Fransman kon opschieten. De PSV-oefenmeester ziet in LASK een ploeg die altijd honderd procent geeft, maar wel met een plan. ,,Een team met een andere speelwijze dan vaak gebruikelijk, maar ze lopen zeker niet als kippen zonder kop op het veld”, aldus Van Bommel daags voor de wedstrijd tijdens een persconferentie.

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (2%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
9457 stemmen