Roger Schmidt in De Galgenwaard, waar door PSV seizoen 2020-2021 werd afgesloten.
Volledig scherm
PREMIUM
Roger Schmidt in De Galgenwaard, waar door PSV seizoen 2020-2021 werd afgesloten. © Brunopress

Zelfreflectie en nieuw bloed nodig bij PSV, dat wel ‘overgaat’

Met Marco van Ginkel als nieuwe leider wil PSV deze zomer doorpakken. Daarvoor zijn de komende weken veel en grote veranderingen nodig. Trainer Roger Schmidt kan met een nipte voldoende op zijn rapport door, maar moet ook reflecteren. 

 1. PSV-aanvaller Cody Gakpo parkeert interesse uit het buitenland nog even
  PREMIUM

  PS­V-aanvaller Cody Gakpo parkeert interesse uit het buitenland nog even

  PSV-aanvaller Cody Gakpo geniet nog altijd veel interesse uit het buitenland en heeft deze voorlopig geparkeerd. Hij heeft nog geen beslissing genomen over zijn sportieve toekomst en wil zich nu volledig op de Champions League-campagne van PSV concentreren. Onder anderen Nottingham Forest is concreet en wil de aanvaller per direct overnemen. Eerder was al duidelijk dat Leeds United hem graag wil toevoegen aan de selectie.
 2. Hoe PSV met de juiste mix ook in Deventer de wind in de zeilen wil houden tijdens tropenweken
  PREMIUM

  Hoe PSV met de juiste mix ook in Deventer de wind in de zeilen wil houden tijdens tropenwe­ken

  Trainer Ruud van Nistelrooij heeft zaterdagavond tegen Go Ahead Eagles met 26 fitte mensen genoeg te kiezen om zijn basis en selectie van 23 spelers compleet te maken. Aanvaller Carlos Vinícius is daarbij weer bijna wedstrijdfit en zou er in theorie bij kunnen zijn. Mogelijk valt hij alsnog af, omdat de coach maar 12 manschappen op de bank kan zetten. Kjell Peersman (keeper bij Jong PSV) en Derrick Luckassen lijkt dan eenzelfde lot beschoren.

PSV