Volledig scherm
Dennis Vos in actie voor PSV tijdens een UEFA Youth League-duel met leeftijdsgenoten van FC Barcelona. © BSR/SOCCRATES

Zeventienjarige Dennis Vos uit Nuenen tekent profcontract bij PSV

PSV heeft de 17-jarige Dennis Vos voor drie jaar vastgelegd. De talentvolle verdediger uit Nuenen doorliep de gehele opleiding van de Eindhovenaren. Vos tekent zijn eerste contract bij PSV.

Komend seizoen zal Vos uitkomen in het hoogste jeugdelftal van PSV. Met onder-19 zal het Nuenense talent onder leiding van oefenmeester Ruud van Nistelrooy de stap naar de beloften moeten zetten. Vos gaat zijn tiende seizoen in als jeugdspeler van PSV.

Behalve Vos tekende ook Simon van Duivenbooden een contract. Hij wordt overgenomen van Vitesse. De 17-jarige aanvaller tekent tot medio 2022 en zal net als Vos gaan spelen in de ploeg van Van Nistelrooy.

  1. Van Bommel over PSV-zege op Basel: ‘Mooiste moment was de reactie van het publiek na de 1-2'

    Van Bommel over PSV-zege op Basel: ‘Mooiste moment was de reactie van het publiek na de 1-2'

    Een bijzondere zege van PSV, op dinsdagavond. Na een late 1-2 achterstand tegen FC Basel boog de ploeg van Mark van Bommel in extremis de zaak om en werd het nog 3-2 in het Philips Stadion. ,,Hoe mooi is het om zo te eindigen”, zei hij. ,,Ja, dit voelt anders dan een 3-2 na bijvoorbeeld zestig minuten. Dit zijn speciale momenten waar je even van moet genieten. Maar zaterdag gaan we weer naar Amsterdam.”

PSV