Volledig scherm
Dennis Vos in actie voor PSV tijdens een UEFA Youth League-duel met leeftijdsgenoten van FC Barcelona. © BSR/SOCCRATES

Zeventienjarige Dennis Vos uit Nuenen tekent profcontract bij PSV

PSV heeft de 17-jarige Dennis Vos voor drie jaar vastgelegd. De talentvolle verdediger uit Nuenen doorliep de gehele opleiding van de Eindhovenaren. Vos tekent zijn eerste contract bij PSV.

Komend seizoen zal Vos uitkomen in het hoogste jeugdelftal van PSV. Met onder-19 zal het Nuenense talent onder leiding van oefenmeester Ruud van Nistelrooy de stap naar de beloften moeten zetten. Vos gaat zijn tiende seizoen in als jeugdspeler van PSV.

Behalve Vos tekende ook Simon van Duivenbooden een contract. Hij wordt overgenomen van Vitesse. De 17-jarige aanvaller tekent tot medio 2022 en zal net als Vos gaan spelen in de ploeg van Van Nistelrooy.

  1. Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

    Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

    Het was niet al te best wat PSV op de mat had gelegd, had Timo Baumgartl tijdens en na afloop van FC Utrecht-PSV ook wel in de smiezen. Dat is misschien nog wel zwak uitgedrukt. De 3-0 nederlaag was een flinke uitschieter in negatieve zin. Bij de eerste van drie Utrechtse goals zag hij er zelf ook niet goed uit, in een duel met doelpuntenmaker Sander van de Streek. ,,Dat gaat niet goed, dat is duidelijk. Het is erg ongelukkig dat daarna de goal zo valt, omdat het schot van richting wordt veranderd.”

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (2%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
9288 stemmen