Volledig scherm
Steven Bergwijn. © Instagram.com/stevenbergwijn

Zo luidden de PSV-spelers het nieuwe jaar in

FotoserieMet de wintertitel op zak gaat PSV met een goed gevoel het nieuwe jaar in. De selectie vliegt vrijdag naar Qatar voor een trainingskamp, maar eerst was er voor de spelers en staf tijd om oud en nieuw te vieren. Een overzicht.

Hirving Lozano vierde oud en nieuw met zijn vrouw Ana Obregón. ,,Gelukkig nieuwjaar voor iedereen. Ik hoop dat jullie een geweldige tijd hebben gehad met al jullie geliefden en het beste voor iedereen. Bedankt voor zoveel steun en alle mooie dingen dit jaar. Bedankt!!! Veel gezondheid en liefde.”

Pablo Rosario is een van de grote verrassingen van de eerste seizoenshelft. De middenvelder veroverde onder de nieuwe trainer Mark van Bommel een basisplaats en stond die niet meer af. Maakte als klap op de vuurpijl zijn debuut in Oranje.

Steven Bergwijn werd in 2018 een van de grote jongens van het huidige PSV. De aanvaller maakte naam en faam in de eredivisie en Champions League en maakte net als Rosario zijn debuut voor Oranje. 

Doelman Jeroen Zoet bracht de feestdagen met zijn geliefde Rosanne Grasman door in Dubai, waar de temperaturen net wat hoger liggen dan in Nederland.

Donyell Malen wierp zich de laatste maanden op tot supersub van PSV. De jonge aanvaller kwam dit seizoen tijdens alle eredivisieduels binnen de lijnen en startte eenmaal in de basis. Malen wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar ‘van ons’.

Zomeraanwinst Trent Sainsbury bedankt iedereen voor een geweldig 2018. ,,Ik ontmoette geweldige mensen, was aanvoerder voor mijn land, speelde op het WK, speelde Champions League en het beste nieuws is dat ik binnenkort vader word.”

Ook Bart Ramselaar bracht oud op nieuw door buiten de landsgrenzen. De middenvelder kende een ongelukkige eerste seizoenshelft in Eindhoven met weinig speelminuten en zal ongetwijfeld hopen op een succesvoller 2019. 

PSV