Volledig scherm
Haugesund-stadion, met Nederlandse vlag © ED

Zo'n 50 PSV-fans maken reis naar Noorwegen

Bij FK Haugesund verwachten ze morgen tussen de veertig en vijftig PSV-fans voor de kwalificatiewedstrijd in de Europa League. Er zijn momenteel veertig kaarten voor het uitvak verkocht. Er passen 463 supporters in het bezoekersvak.

Vorige week tijdens de verloren wedstrijd tegen FC Basel zaten er 1800 PSV-fans op de tribune. De Zwitserse stad is wel stukken makkelijker en goedkoper te bereiken dan Haugesund.

In totaal zullen er morgen ongeveer 5600 toeschouwers in het stadion zitten. Dat is het maximaal toegestane aantal bij Europese wedstrijden. Er kunnen er normaal meer in, ongeveer 8700.

  1. Bij PSV staat voetbal op 1, 2 en 3, maar pakt de website nu even de prijzen

    Bij PSV staat voetbal op 1, 2 en 3, maar pakt de website nu even de prijzen

    Voetbal staat bij PSV op een, twee en drie. En eigenlijk ook op vier, vijf en zes, zo zegt directeur Toon Gerbrands vaak als het gaat over de speerpunten van de club. Dat betekent natuurlijk niet dat andere of ondersteunende diensten geen kwaliteit hoeven te leveren of dat de club de rest laat versloffen. PSV is daarom trots dat de eigen website dinsdag een grote landelijke onderscheiding in de wacht wist te slepen, zo zegt manager marketing en media Damian Bott in een reactie tegen het ED.

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
10155 stemmen