Volledig scherm
PSV-Valencia Jeroen Zoet pareert de inzet. Rechts Schwaab Foto ; Pim Ras © Pim Ras Fotografie

Zoet, Malen en Gakpo keren terug bij PSV, Madueke traint mee met de selectie

Jeroen Zoet, Donyell Malen en Cody Gakpo keerden maandag terug bij de training van PSV en gaan zich met de ploeg voorbereiden op het Champions League-treffen met FC Basel. Over vier weken speelt PSV al in eigen huis tegen de Zwitsers. Volgende week is de ploeg van Mark van Bommel voor de vierde zomer op rij op trainingskamp in het land. 

Zoet heeft bij PSV nog een contract tot 2021 en op dit moment zijn er geen transfergeruchten die erop wijzen dat de doelman vertrekt. Zijn nieuwe concurrent Lars Unnerstall is nog niet fit en herstelt nog van een blessure die hij opliep in de laatste competitiewedstrijd bij zijn vorige club VVV. PSV heeft nu ook nog Hidde Jurjus en Luuk Koopmans aan boord. De verwachting is dat Jurjus komende week vertrekt naar De Graafschap, op huurbasis. 

Gakpo hoopt komend seizoen de goede lijn van de afgelopen jaren door te trekken. Malen had eind vorig seizoen al een basisplek bij PSV, dat in afwachting is van zijn handtekening onder een nieuw contract. 

Bij PSV trainde maandagmorgen ook de 17-jarige Noni Madueke mee, een talent uit Engeland. Hij stapte vorig seizoen over naar PSV, vanuit de jeugdopleiding van Tottenham Hotspur en krijgt na een jaar bij PSV onder 19 dit seizoen waarschijnlijk de kans om zich op seniorenniveau te ontwikkelen. 

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV