Volledig scherm
Érick Gutiérrez © AFP

Zorgen om PSV-middenvelder Gutiérrez na spierblessure in interland tegen Canada

Érick Gutiérrez is geblesseerd geraakt in het duel tussen Mexico en Canada in het toernooi om de Gold Cup. De middenvelder van PSV viel aan het einde van de eerste helft uit en moest het veld verlaten. 

Nadere details ontbreken nog, maar ‘Guti’ is wel voor onderzoek naar het ziekenhuis gegaan. Hij heeft een spierblessure opgelopen, zo bevestigde bondscoach Gerardo Martino na afloop. Wat dat voor de PSV’er betekent, wordt later duidelijk. In het ergste geval vliegt hij terug naar Nederland, om snel te kunnen revalideren. Gevreesd wordt dat hij er zeker meerdere weken uitligt. 

Voor PSV rest niets anders dan afwachten. Ook Hirving Lozano is momenteel nog niet fit bij PSV, net als keeper Lars Unnerstall en Ryan Thomas, die wel in de eindfase van zijn revalidatie zit. 

Mexico won het duel met Canada met 3-1, dankzij onder meer twee goals van invaller Andrés Guardado. 

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV