Volledig scherm
Yanick van Osch © Joep Leenen

Zware knieblessure voor Van Osch, die van PSV meteen contractverlenging krijgt

Keeper Yanick van Osch heeft tijdens het trainingskamp van PSV in Doha een zware blessure opgelopen. Waarschijnlijk ligt hij er maandenlang uit. De goalie vliegt terug naar Nederland om te revalideren. 

PSV heeft de 21-jarige goalie meteen laten weten dat zijn contract met een jaar wordt verlengd. Zijn verbintenis liep eind dit seizoen af, maar Van Osch blijft in ieder geval nog een extra jaar bij PSV, dus tot 2020. De talentvolle keeper wacht nog op zijn debuut in het eerste elftal, maar maakte via Jong PSV al veel speelminuten in het betaald voetbal. 

  1. PSV ziet potentie in keeper Van Lare (16) en beloont jonge Zeeuw met contract
    PREMIUM

    PSV ziet potentie in keeper Van Lare (16) en beloont jonge Zeeuw met contract

    Dat PSV veel potentie in hem ziet, was de afgelopen jaren al duidelijk geworden. Aron van Lare (16) behoort tot de talentvolste jeugdkeepers in Nederland en stond de afgelopen seizoenen vaak onder de lat bij Oranje onder 14, 15 en 16. Donderdagavond tekende de Terneuzenaar zijn eerste contract bij de Eindhovense club, waardoor hij ook de komende drie seizoenen aan PSV verbonden is. Over zijn ambities is hij duidelijk. ,,Het eerste halen is en blijft mijn doel.’’

PSV