Volledig scherm
Spandoek © Lilian Aerts

Pijnlijk of geniaal? Spandoek boven A67 richting Nederland met 'hier eindigt het WK'

Super pijnlijk, maar stiekem eigenlijk ook geniaal. Boven de A67 richting België hangt een spandoek met de tekst: 'Hier begint het WK'. Wie vanuit het land van de Rode Duivels richting Nederland rijdt, leest: 'Hier eindigt het WK'.

Het grote jennen is begonnen. Nederland doet niet mee met het WK, en dat zullen we weten ook. Gisteren zette radiozender Studio Brussel een live-uitzending op om het Nederlands Elftal uit te zwaaien op Schiphol. Te zien was een lege vertrekhal, met honderden gierende Belgen als toeschouwer. 

Vandaag kan er nog een hoofdstuk in het humordagboek van de Belgen bij. Bij het viaduct over de A67 ter hoogte van Postel zag Lilian Aerts een spandoek hangen met de tekst 'Hier eindigt het WK'. Ze vond het hilarisch en ging automatisch langzamer rijden. ,,Ik ben zelf geboren Vlaamse maar voel me inmiddels meer Nederlander. Ik moest enorm lachen om deze actie en kon het niet laten er een foto van te nemen", zegt Aerts. 

Als kansloze afwezigen op het WK vinden we dit natuurlijk lichtelijk pijnlijk. Maar stiekem is het ook een geniale actie van onze Zuiderburen. Wij zouden daarom graag in contact komen met de grappenmakers. Ben jij het creatieve brein achter deze actie? Laat het ons weten!

Studio Brussel

EXCLUSIEF: volg hier live het vertrek van het Nederlandse elftal naar het WK in Rusland!

Volledig scherm
Hilarisch spandoek boven de a67 © Lilian Aarts