Volledig scherm
Rapper Gewoon Mounir © Jurriaan Balke/fotomeulenhof

Rapper Gewoon Mounir uit Helmond terug met Brabant jaaroverzicht (video)

rapper Helmond jaaroverzicht BrabantHELMOND - Na een jaar te hebben overgeslagen heeft de Helmondse rapper Gewoon Mounir weer een Brabant Jaaroverzicht op rijm gezet. Ditmaal kijkt de 23-jarige Helmonder onder meer terug op de hagelstorm in juni, de prestaties van (kick)bokser Nieky Holzken, het kampioenschap van PSV en de Serious Request-actie van de zesjarige Tijn Kolsteren uit Hapert.

Maar ook andere zaken hielden hem dit jaar bezig.

Gewoon Mounir verwierf de voorbije jaren behoorlijke bekendheid. In 2011 kwam hij met de Sinterklaasrap ‘Springen voor de Sint’. In 2015 maakte hij een jubileumrap voor zijn voetbalclub MULO, die toen honderd jaar bestond. Daarnaast timmerde Mounir aan de weg als acteur. Hij doorliep een acteeropleiding in Amsterdam en had bijrollen in een aantal films, tv-series en commercials.

De afgelopen twee jaar moest Mounir naar eigen zeggen vooral aan zichzelf werken. Dat is gelukt en nu wil hij sterk terugkomen. Voor 2017 heeft de Helmonder grote plannen.

Lees vrijdag meer in het ED of in de digitale krant.

Na een jaar te hebben overgeslagen heeft de Helmondse rapper Gewoon Mounir weer een Brabant Jaaroverzicht op rijm gezet. Ditmaal kijkt de 23-jarige Helmonder onder meer terug op de hagelstorm in juni, de prestaties van (kick)bokser Nieky Holzken, het kampioenschap van PSV en de Serious Request-actie van de zesjarige Tijn Kolsteren uit Hapert.