1. Programma amateurvoetbal: kunnen Mierlo-Hout en NWC nog wat rechtbreien en zet Nijnsel triomftocht voort tegen Boskant?

  Programma amateur­voet­bal: kunnen Mier­lo-Hout en NWC nog wat rechtbrei­en en zet Nijnsel triomf­tocht voort tegen Boskant?

  Maart was tot dusver geen beste maand voor Mierlo-Hout en NWC in 2E. Mierlo-Hout versloeg RPC, maar de oogst bleef door nederlagen bij Hoogeloon en De Valk beperkt tot drie punten. NWC pakte maar één schamel puntje door een gelijkspel thuis tegen hekkensluiter Rood-Wit V, de duels met De Valk en Valkenswaard gingen verloren. Beide ploegen hopen de maand nog goed af te kunnen sluiten in de onderlinge confrontatie zondag op sportpark De Beemd in Helmond.
  Eindhoven
 2. Ooit prof van Helmond Sport, nu opleider van Helmonds grootste amateurclub: ‘We zitten aan de limiet’
  PREMIUM

  Ooit prof van Helmond Sport, nu opleider van Helmonds grootste amateur­club: ‘We zitten aan de limiet’

  Hij is geen geboren Helmonder, maar woonde vanaf 1996 jarenlang ‘op de’ Bakelsedijk en was eigenaar van één van die fameuze dakterrassen die vrij uitzicht op het hoofdveld van Helmond Sport hebben. ,,Ik heb hier betaald voetbal gespeeld, woon er nu bijna dertig jaar", zegt Davy Manders. ,,Ik heb altijd veel met Helmond gehad, en dat wordt eigenlijk alleen maar meer.”
  Helmond