Jasmijn Blokhuis uit Bunschoten-Spakenburg. Ze was zo vriendelijk om wildvreemden, van wie ze de kwijtgeraakte koffer zag staan, te appen. Schiphol waarschuwt: Dat is lief bedoeld, maar niet de bedoeling.
Volledig scherm
PREMIUM
Jasmijn Blokhuis uit Bunschoten-Spakenburg. Ze was zo vriendelijk om wildvreemden, van wie ze de kwijtgeraakte koffer zag staan, te appen. Schiphol waarschuwt: Dat is lief bedoeld, maar niet de bedoeling. © Caspar Huurdeman

‘Je koffer staat bij band 7’, appt Jasmijn (29) naar wildvreemden (maar daar is Schiphol niet blij mee)

Heeft Jasmijn Blokhuis uit Bunschoten-Spakenburg een trend ontketend onder vakantiegangers? Toen ze op Schiphol landde en op haar koffer wachtte, speurde ze naar 06-nummers in de enorme berg ‘weeskoffers’. En dan: appen maar. Hij staat hier! ,,Mensen appten terug: ‘Je bent mijn held’.” Toch is het niet de bedoeling, waarschuwt Schiphol. 

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”