Volledig scherm
© AFP

Last van een 'toeristenplaag'? Dan zijn wij op zoek naar jou!

OproepVakantiebestemmingen lijken tegenwoordig te bezwijken onder de toeristen. Stond je deze vakantie  in de drukte van Venetië, Barcelona of op Bali? Of maakte je in het gedrang ruzie met andere vakantiegangers? Had je last van ‘overtoerisme’ ofwel van het steeds vaker gesignaleerde fenomeen dat er te veel toeristen op hetzelfde moment naar dezelfde locatie gaan? Voor een productie op deze website zijn we op zoek naar jouw verhaal!

Welke populaire bestemmingen zou je anderen nu afraden omdat het er deze zomer veel te druk was? Stuur je ervaringen (maximaal 150 woorden) inclusief foto’s en/of video’s van die drukte naar oproep@ad.nl.

Inzendingen en reacties gebruiken wij voor een productie van ADR Nieuwsmedia en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden. Meer informatie vind je in ons privacy-statement. 

  1. GGD-verpleegkundige Eindhoven over reisvaccinaties: ‘Die prikjes kan ik slapend, terwijl ik op mijn hoofd sta!’
    PREMIUM

    GGD-verpleeg­kun­di­ge Eindhoven over reisvacci­na­ties: ‘Die prikjes kan ik slapend, terwijl ik op mijn hoofd sta!’

    EINDHOVEN - Nee, lopende bandwerk is het niet bepaald. Iedere bezoeker van het spreekuur Reisvaccinaties krijgt bij de GGD in Eindhoven een persoonlijk gesprek. ,,We willen precies weten waar iemand heen gaat, wat zijn eventuele ziektegeschiedenis is, welke medicijnen hij slikt, waarvoor hij al is ingeënt. Dat is net zo belangrijk als de vaccinatie zelf", zegt Annemarie Rouw-Zuidema (56) uit Geldrop, een van de verpleegkundigen die de reizigersspreekuren draait.