Volledig scherm
Toekomstmuziek

Kinderorkest Toekomstmuziek geeft optreden in Reusel

REUSEL - Onder leiding van Rianne Boone geven leerlingen uit Hulsel, Reusel en Hooge- en Lage Mierde donderdag 20 oktober een concert. Het optreden van kinderorkest 'Toekomstmuziek' begint om 18.30 uur.

Behalve een gezamenlijk optreden, treden de leerlingen ook individueel en in groepjes op. Het is het eerste concert van Toekomstmuziek in het nieuwe schooljaar. De toegang tot cultureel centrum De Kei, op Kerkplein 69 in Reusel, is gratis.

  1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
    Interactieve graphic

    Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

    REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.

Kempen