Volledig scherm
© Ton van de Meulenhof

Verongelukte jeugdvoetballer Adri Kerkhofs (14) herdacht bij Reusel Sport: 'Een enorm verlies'

REUSEL – De 14-jarige Adri Kerkhofs die woensdagavond bij een verkeersongeluk om het leven kwam, wordt donderdagavond in de kantine van Reusel Sport/CoTrans herdacht. De tiener speelde in het tweede elftal van spelers onder de vijftien jaar. Clubvoorzitter Jos van den Borne spreekt van een enorm verlies.

Het 14-jarige slachtoffer uit Reusel werd woensdagochtend op de Wilhelminalaan in zijn woonplaats geschept door een bedrijfsbusje. Dat gebeurde toen hij met zijn fiets de weg probeerde over te steken. Hij was op weg naar zijn school in Bladel.

De tiener werd met een traumahelikopter naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht. Daar overleed hij later op de dag aan zijn verwondingen.

Bijeenkomst

In verband met het overlijden van Adri biedt Reusel Sport alle leden de gelegenheid om samen te komen om hem te herdenken. 

Daarvoor is de kantine vanaf halfzeven geopend. De teams mogen zelf bepalen of ze de trainingen deze week door willen laten gaan.

Wedstrijden

Het is nog niet duidelijk of de wedstrijden bij Reusel Sport dit weekend doorgaan. Daarover volgt op korte termijn meer informatie. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement