Finn (15) heeft een progressieve energiestofwisselingsziekte en zamelt geld in. In Waalre wordt op 2 april een Tour4Mito georganiseerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Finn (15) heeft een progressieve energiestofwisselingsziekte en zamelt geld in. In Waalre wordt op 2 april een Tour4Mito georganiseerd. © Doris van Gool/DCI media

Wandelen en fietsen in Waalre voor de gezondheid van Finn (15): ‘Leuk om mee te kunnen doen’

REUSEL - Familie en vrienden van Finn Westerink (15) uit Reusel halen al jaren alles uit de kast om geld op te halen voor de ontwikkeling van een medicijn tegen zijn levensbedreigende ziekte. Zoals een Color Run, wafels verkopen en wandel- en fietstochten.

 1. Ruud van Nistelrooij emotioneel en per direct weg bij PSV na ‘giftige pijl’ vanuit de spelersgroep
  PREMIUM
  VERTREK

  Ruud van Nistel­rooij emotioneel en per direct weg bij PSV na ‘giftige pijl’ vanuit de spelers­groep

  Bij PSV is Ruud van Nistelrooij per direct geen trainer meer. Hij stapt op na de onrust bij de club en nadat hij in onmin leefde met de assistenten. Tot dinsdagavond laat is er al overleg geweest bij de club, tussen directie en stafleden. Dat werd woensdagmorgen hervat. Doordat het verhaal naar buiten is gekomen dat door enkele spelers klachten over de coach zijn neergelegd bij de directie was een onwerkbare situatie ontstaan, die door betrokkenen zelfs als PSV-onwaardig wordt getypeerd.
  Eindhoven