Bezorging van uw krant

Bezorgtijden

Eindhovens Dagblad wordt op maandag tot en met vrijdag voor 07.00 uur bezorgd en op zaterdag voor 09.00 uur. Door een tekort aan bezorgers is het mogelijk dat uw krant wat later in de ochtend wordt bezorgd.

Heeft u vandaag geen krant ontvangen? 

Onze excuses hiervoor. U kunt uw melding direct doorgeven via het meldingsformulier, zodat we de bezorging van uw krant snel kunnen verbeteren.

Meldingsformulier maandag tot en met vrijdag

Meldingsformulier zaterdag  

Heeft u in de afgelopen week geen krant ontvangen?

Neem dan contact op met onze bezorgservice via 088 – 0561 540. Onze computer met spraakherkenning helpt u binnen 5-10 minuten als u uw postcode en de datum van uw niet bezorgde krant inspreekt. 

 

 

Leveringsvoorwaarden Leveringsvoorwaarde Voorwaarde Klacht Klagen

Veelgestelde vragen

De beslissing om het bezorgvenster met een uur te verruimen, heeft als reden dat wij - net als andere bedrijven - te maken hebben met een structureel tekort aan bezorgers. Hierdoor lopen veel bezorgers meerdere wijken en wordt een deel van de kranten helaas wat later bezorgd.

Daarnaast hopen we met deze maatregel een andere doelgroep te enthousiasmeren voor het bezorgen van kranten en zo ons team van bezorgers uit te breiden.

Via deze link leest u het interview, gepubliceerd op zaterdag 4 december j.l. in het ED, met onze Directeur Bezorging Gerda van der Poel, waarin ze verder uitleg geeft over deze keuze.

De digitale krant blijft als vanouds op zaterdag vanaf 06.00 uur beschikbaar via krant.ed.nl. Wilt u meer informatie over het lezen van de digitale krant? Dan verwijzen wij u graag naar onze website.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over dit onderwerp dan kunt u contact opnemen met onze Klantenservice. We helpen u graag.