Bezorging van uw krant

> Eindhovens Dagblad, onderdeel van DPG Media, gaat over op een nieuw abonnementensysteem. U krijgt hierdoor een nieuw abonnementsnummer en uw betalingen worden door het DPG rekeningnummer geïncasseerd. Klik hier voor meer uitleg en de veelgestelde vragen.

 

> De acceptgiro verdwijnt per 1 maart. Betaalt u per acceptgiro? Stap over naar automatische incasso. Lees hier verder.

Bezorgtijden

Eindhovens Dagblad wordt op maandag tot en met vrijdag voor 07.00 uur bezorgd en op zaterdag voor 09.00 uur.

Geen krant ontvangen?

Is uw krant niet bezorgd? Heeft u een verkeerde krant ontvangen, of mist u een bijlage? Onze excuses hiervoor. U kunt uw melding direct doorgeven.

Hebt u nog niet eerder ingelogd?

Koppel in één minuut uw abonnement aan uw account:

1. Log in of maak een account aan
2. Ga naar ed.nl/koppelen. Koppel hier uw abonnement met uw abonnements- of relatienummer.*
3. U kunt uw melding doorgeven via uw account.

Bent u uw inloggegevens vergeten of heeft u een andere vraag over uw account, ga dan naar de veelgestelde vragen

*Het abonnements- of relatienummer vindt u in de omschrijving van uw meest recente bankafschrift.

 

U kunt ook contact opnemen met onze bezorgservice via 088 – 0561 540. Onze computer met spraakherkenning helpt u binnen 5-10 minuten als u uw postcode en de datum van uw niet bezorgde krant inspreekt.

U heeft altijd direct toegang tot de digitale krant. De digitale krant staat van maandag tot en met zaterdag vanaf 06.00 uur 's ochtends voor u klaar.

 

Log in en geef uw melding direct door

Leveringsvoorwaarden Leveringsvoorwaarde Voorwaarde Klacht Klagen

Veelgestelde vragen

De beslissing om het bezorgvenster met een uur te verruimen, heeft als reden dat wij - net als andere bedrijven - te maken hebben met een structureel tekort aan bezorgers. Hierdoor lopen veel bezorgers meerdere wijken en wordt een deel van de kranten helaas wat later bezorgd.

Daarnaast hopen we met deze maatregel een andere doelgroep te enthousiasmeren voor het bezorgen van kranten en zo ons team van bezorgers uit te breiden.

Via deze link leest u het interview, gepubliceerd op zaterdag 4 december j.l. in het ED, met onze Directeur Bezorging Gerda van der Poel, waarin ze verder uitleg geeft over deze keuze.

De digitale krant blijft als vanouds op zaterdag vanaf 06.00 uur beschikbaar via krant.ed.nl. Wilt u meer informatie over het lezen van de digitale krant? Dan verwijzen wij u graag naar onze website.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over dit onderwerp dan kunt u contact opnemen met onze Klantenservice. We helpen u graag.