ED Digitaal

Abonneedagen in de Winter Efteling: Uw krant trakteert en betaalt de helft van de ticketprijs, inclusief gratis parkeren! Klik hier voor de aanbieding.

ED Digitaal

Als abonnee van het ED kunt u de krant altijd en overal lezen. U kunt uw krant digitaal lezen zoals deze is gedrukt, maar u kunt ook onze website of apps raadplegen met continue het laatste nieuws, sportnieuws, nieuws uit uw regio en liveblogs. 

Uw voordelen

Waar is de digitale krant te vinden?

De digitale krant is van maandag tot en met vrijdag vanaf 6 uur en op zaterdag vanaf 7 uur beschikbaar en te vinden op ed.nl.

De digitale krant is niet alleen te lezen via de pc maar ook te downloaden op tablet of smartphone via de app store.

Hoe kan ik digitaal lezen?

Heeft u een Compleet, Weekend-, Zaterdag Plus of Digitaal abonnement, dan heeft u als lezer van het ED bij de start van uw abonnement een e-mail ontvangen met daarin uw persoonlijke inloggegevens. Log in met uw e-mailadres en wachtwoord. Nog niet aangemeld? Doet u dit dan eerst. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de veelgestelde vragen hieronder.

Handleiding digitaal lezen
Direct inloggen en activeren
Direct de digitale krant lezen

ed.nl

Altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws via ed.nl. 24 uur per dag updates van het laatste nieuws, sportnieuws en liveblogs. 
De website past zich automatisch aan het scherm dat u gebruikt aan!

Topics

Topics, vanaf nu bij uw abonnement!

U krijgt met Topics niet alleen toegang tot alle artikelen uit álle regionale edities van uw eigen krant, maar ook tot alle verhalen uit de Volkskrant, Trouw, Het Parool, AD en een groot aantal andere regionale kranten.
Via Topics kunt u eenvoudig alles lezen over mensen of onderwerpen die u interesseren. Stel zelf lijsten samen over bijvoorbeeld uw favoriete acteurs, sporters, over de regio waar u bent opgegroeid, maar niet meer woont, over politiek, cultuur of eten en drinken. Volg wat andere kranten over deze onderwerpen schrijven of laat u verrassen door de aanbevelingen van de Topics-redactie. Meer informatie?

Ga naar Topics

Nieuws app

Download nu de gratis nieuws app van ed.nl. Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws en sportnieuws! 24 uur per dag nieuws uit binnen- en buitenland en jouw regio. Gratis, overzichtelijk en snel!

  • Nieuws uit binnen en buitenland
  • Het laatste sportnieuws
  • Regionaal nieuws
  • Shownieuws

De app is beschikbaar voor smartphone op Android en IOS.

 

Help Help mij ePaper Bereikbaarheid Bereikbaar Bellen Telefoonnummer Telefoon Ontevreden Inlog Aanmelden Aanmeld Registreer Meld aan Veelgestelde vraag Videos Instructievideo

Veelgestelde vragen

Controleer of u bent ingelogd en of u een actief abonnement heeft in uw profiel bij "abonnement". Lukt het nog steeds niet? Kijk dan naar onze informatie over digitale producten of neem contact op met de Klantenservice.

Lees het ED waar u ook ter wereld bent. Met uw abonnement* heeft u onbeperkt toegang tot alle digitale producten van het ED, waaronder de digitale krant op pc/mac, tablet, smartphone en Topics. Van maandag tot en met zaterdag staat de digitale krant vanaf 6 uur en op zaterdag vanaf 7 uur ’s morgens voor u klaar. Zo beschikt u via onze website en apps 24 uur per dag over het laatste nieuws, achtergronden en alle extra's op het beeldscherm van uw keuze. Ga daarvoor naar ed.nl en klik op ‘Digitale krant’ of download de app en log in. Hieronder vindt u alle apps op een rij.

* Met uitzondering van een papieren zaterdagabonnement zonder digitaal lezen.

Het abonneenummer vindt u in de welkomstemail of -brief. Deze heeft u van ons ontvangen bij de start van uw abonnement. Uw abonneenummer staat trouwens ook bij elke afschrijving van uw bankrekening.

https://youtu.be/OgbJ9sGF_Ho