30 jaar lang verbeet topdanseres Bonnie (48) de pijn: ‘Het was gewoon een verslaving’

MET VIDEOIn haar wereld is ze een icoon: topdanseres Bonnie Doets (48). Na 30 jaar stopt ze bij dansinstituut Scapino Ballet. Een gesprek over de dunne lijn tussen discipline en onderdrukking, over doordansen met gebroken tenen en optreden in de grootste theaters: ,,Op het podium voel ik mij pas veilig.”

 1. Serious Request heeft ‘wat goed te maken’ na vorig jaar: ‘Mensen kunnen komen wanneer ze willen’
  PREMIUM
  glazen huis

  Serious Request heeft ‘wat goed te maken’ na vorig jaar: ‘Mensen kunnen komen wanneer ze willen’

  Terug naar de basis, dat moet de sleutel tot succes worden om het plein rondom het Glazen Huis zeven dagen lang bomvol te krijgen. Drie opgesloten dj’s, optredens van A-artiesten en een Nederlands goed doel waar een week lang actie voor wordt gevoerd. Na een (door corona) editie zonder publiek, komt 3FM Serious Request vanaf 18 december opnieuw naar Amersfoort. ,,We hebben wat goed te maken.”
 2. Rob Kemps over incident tussen Van Nieuwkerk en medewerker tijdens Chansons: ‘Niks gebeurd’
  Met video

  Rob Kemps over incident tussen Van Nieuwkerk en medewerker tijdens Chansons: ‘Niks gebeurd’

  Er zijn alleen wat woorden gevallen tijdens de opnames van Chansons!! in Parijs. Dat stelt althans Rob Kemps, die gisteravond te gast was in Oranjewinter en daar reageerde op een aanvaring die Matthijs van Nieuwkerk met een medewerker zou hebben gehad in de Franse hoofdstad. ,,Weet je wat het is: als je met zes gasten, drie weken lang in een hostel zit, vallen er wel eens woorden.”