Volledig scherm
Aart Staartjes gaat toch geen rol spelen in het toneelstuk Een goed mens. © ANP Kippa

Aart Staartjes 'niet fit genoeg' voor theaterrol

Aart Staartjes gaat toch geen rol spelen in het toneelstuk Een goed mens. Vanwege gezondheidsredenen heeft hij besloten een stap terug te doen, maakt Hummelinck Stuurman Theaterproducties bekend.

Waar de 80-jarige Staartjes precies mee kampt, is niet bekend. Volgens de producent maakt de acteur ‘het goed’, maar is hij ‘niet fit genoeg’. Eind 2017 kreeg Staartjes een beroerte.

De rol van Staartjes wordt overgenomen door Jules Croiset. De repetities met zijn tegenspeler Victor Reinier zijn intussen in volle gang. Enkele van de eerste try-outs zullen verplaatst worden naar een later moment in het theaterseizoen.
Een goed mens is geschreven door toneel- en liedjesschrijver Flip Broekman, die vorige maand overleed. De thrillerkomedie is zijn laatste stuk.

  1. Simon Cowell loopt boos weg bij auditie van man die portret schildert met geslacht

    Simon Cowell loopt boos weg bij auditie van man die portret schildert met geslacht

    Britain's Got Talent-jurylid Simon Cowell is woest de zaal uit gelopen tijdens de auditie van de excentrieke Australische kunstenaar Tim Patch (70), die al sinds 2006 schildert met zijn geslachtsdeel. Patch, die optreedt onder de naam Pricasso, wilde op het podium in een paar minuten tijd een kleurig dubbelportret maken van Cowell en zijn collega David Walliams. Maar al bij de eerste ‘kwaststreken’ drukte eerstgenoemde op de rode knop, wat zoveel betekent als ‘per direct opkrassen’.