Alicia Keys
Volledig scherm
Alicia Keys © EPA

Alicia Keys stelt nieuw album uit vanwege coronavirus

Alicia Keys heeft besloten haar nieuwe album en de tour voor haar biografie uit te stellen. De zangeres doet dat vanwege het nieuwe coronavirus, meldt ze zelf op Twitter.

ALICIA zou het zevende studioalbum worden van de muzikante, en zou uitkomen in mei. ,,De gezondheid en veiligheid van iedereen is mijn prioriteit. Dank voor jullie diepe liefde, ik laat jullie nieuwe data weten. Blijf sterk!”, twittert Keys. Naast haar album zou de zangeres haar eerste wereldtour doen in zeven jaar, met een startdatum in juni. Of deze tour doorgaat blijft nog onzeker.

Keys laat aan haar fans weten dat haar nieuwe boek, More Myself, nog wel beschikbaar zal zijn op 31 maart.

  1. Ryanne van Dorst oogst lof na Gevaarlijkste Wegen met timide Famke Louise

    Ryanne van Dorst oogst lof na Gevaarlijk­ste Wegen met timide Famke Louise

    Een groter contrast qua persoonlijkheden heeft er waarschijnlijk nog nooit in de auto gezeten bij het programma Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. Een opvallend timide Famke Louise nam tijdens een roadtrip door Rwanda plaats naast de uitgesproken Ryanne van Dorst. Het grote verschil in karakters zorgde ook voor reuring online, het reisprogramma was zelfs even trending topic op Twitter. ‘Kunnen we Ryanne niet de standaard bijrijder van Gevaarlijkste Wegen maken?’