Volledig scherm
© RTL

All You Need Is Love blijft vanwege coronavirus langer op de buis

Robert ‘Dr. Love’ ten Brink heeft de komende weken extra werk. RTL gaat namelijk langer door met All You Need Is Love, zo laat een woordvoerder van de zender weten.

Zaterdag zou eigenlijk de laatste aflevering van het huidige seizoen zijn maar RTL heeft vanwege de coronacrisis besloten om nog vier extra uitzendingen te maken. Deze duren in plaats van 1,5 uur een uur.

De insteek blijft volgens de woordvoerder hetzelfde. Met behulp van zogenoemde ‘love-streams’ kunnen geliefden elkaar toch duidelijk maken hoeveel ze van elkaar houden en tegelijkertijd de nodige sociale afstand behouden.

  1. Ryanne van Dorst oogst lof na Gevaarlijkste Wegen met timide Famke Louise

    Ryanne van Dorst oogst lof na Gevaarlijk­ste Wegen met timide Famke Louise

    Een groter contrast qua persoonlijkheden heeft er waarschijnlijk nog nooit in de auto gezeten bij het programma Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. Een opvallend timide Famke Louise nam tijdens een roadtrip door Rwanda plaats naast de uitgesproken Ryanne van Dorst. Het grote verschil in karakters zorgde ook voor reuring online, het reisprogramma was zelfs even trending topic op Twitter. ‘Kunnen we Ryanne niet de standaard bijrijder van Gevaarlijkste Wegen maken?’