Volledig scherm
Amanda en Stavros trouwden op Mykonos. © Instagram Amanda Balk

Amanda Balk: Het voelt alsof ik Stavros nooit echt gekend heb

Voormalig realityster Amanda Balk heeft de scheiding aangevraagd van haar man Stavros en daarmee haar meisjesnaam weer terug. Balk doet via Instagram eenmalig haar verhaal, waarin ze laat weten door ‘een moeilijke tijd’ te gaan, nadat Stavros T. eind september werd opgepakt wegens betrokkenheid bij de exploitatie van hennepkwekerijen. 

Volgens Amanda was de Griekse Stavros haar grote liefde en een goede stiefvader voor Vegas, die ze kreeg uit een eerdere relatie met dj Afrojack. In mei stapte ze met Stavros in het huwelijksbootje op het Griekse jetseteiland Mykonos.

Een halfjaar later barstte de bom toen de exploitatie van hennepkwekerijen in Wassenaar en de betrokkenheid van haar man groot in het nieuws kwam. Het Openbaar Ministerie (OM) typeerde de zaak als zeer ernstig. Justitie verdenkt T., die met Balk afwisselend samenwoonde in Amsterdam en Wassenaar, van het telen van grote hoeveelheden hennep, diefstal van elektriciteit en het witwassen van drugsgeld door er juwelen mee te kopen.

Moeder

,,Onlangs is gebleken dat hij ook dingen in het geheim deed. Ik was daardoor verrast, overdonderd en heb veel verdriet hiervan. We hebben een mooie tijd gekend samen, maar ik kan er toch niet overheen stappen dat het voelt alsof ik mijn man nooit echt gekend heb’’, zegt Balk nu.

Ze geeft ook aan dat het vertrouwen in haar ex ‘kapot’ is en niet meer valt te repareren. De brunette richt zich nu op haar herstel en op haar zesjarige dochter. ,,Ik was allang de moeder van Vegas voordat ik de vrouw van Stavros werd. Haar welzijn is voor mij het allerbelangrijkst.’’

 1. ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’
  PREMIUM
  Carine Crutzen

  ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’

  Topactrice Carine Crutzen (58) kun je kennen als Beatrix in de film Majesteit. Ook speelde ze onder andere in De Daltons, Vuurzee en Oud Geld. Ze draagt een tragisch verhaal met zich mee: nadat haar ouders waren overleden en hun as was uitgestrooid over Limburgse beekjes, bleef ze letterlijk en figuurlijk verweesd achter. Ze besloot een autobiografische roman te schrijven. Het werd een pijnlijk eerlijk boek.
 2. Operazanger Henk Poort scoort met metalversie Sound of Silence
  Beste Zangers

  Operazan­ger Henk Poort scoort met metalver­sie Sound of Silence

  Opera- en musicalzanger Henk Poort heeft gisteravond diepe indruk gemaakt op de kijkers van tv-programma Beste Zangers. Nightwish-zangeres Floor Jansen was de hoofdgast van de avond en daarom ging de bariton volledig uit zijn comfortzone door een metalversie te zingen van Simon & Garfunkels The Sound of Silence. Dat werd gewaardeerd in binnen- en buitenland: Poort staat op nummer 1 op iTunes en Nightwish-fans uit alle windstreken schuiven hun enthousiasme niet onder stoelen of banken op YouTube.