Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Andere Tijden weg, een pr-blunder van de bovenste plank van de NPO

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

4 reacties

 • John Klompers

  3 maanden geleden
  100 procent mee eens. Maar ja, het zijn de baasjes bij NPO. Deze kun je niet serieus nemen. De uiteindelijke impact wel helaas.
 • Henk Klarenbeek

  3 maanden geleden
  Wat geniet ik toch telkens weer van de columns van Angela de Jong. Een vakvrouw pur sang! Keer op keer is ‘t ‘raak’! Ga zo door Angela! Henk Klarenbeek
 • J van der Linden

  3 maanden geleden
  Spijker op zijn kop. Alsof we al niet genoeg van die hopeloos simpele spelletjes op de commerciële zenders hebben. Ik vond het altijd een verademing om over te schakelen naar NPO voor programma's met meer inhoud. Kan dus niet meer. Volgens mij leeft de publieke omroep van ons belastinggeld? Wanneer komen we in actie?
 • Theo Van Oosterhout

  3 maanden geleden
  Angela, weer prima verwoord en geen letter gelogen. Bejaarden blijf je altijd houden en die groep wordt alleen maar groter. Mensen die zitten te wachten tot er voor hun iets op tv komt. Kun je van de middengroep, hoe groot die ook is, niet zeggen. Hebben vaak nergens geen tijd voor.
 1. Historici noemen stoppen Andere Tijden ‘dramatische vergissing’
  update

  Historici noemen stoppen Andere Tijden ‘dramati­sche vergissing’

  Het nieuws dat het bekroonde geschiedenisprogramma Andere Tijden van de buis verdwijnt, kan rekenen op veel weerstand. Op Twitter is de hashtag #anderetijdenmoetblijven in het leven geroepen. Ook is er een petitie gestart om het programma, dat al 21 jaar bestaat, te behouden. Op het moment van schrijven hebben bijna 24.000 mensen hun handtekening gezet onder het verzoekschrift. Een groep historici spreekt in een open brief van een ‘dramatische vergissing’.