Volledig scherm
© ANP

André van Duin en Janny van der Heijden krijgen eigen show

Na Heel Holland Bakt en De Nieuwe Lekkerbek gaan André van Duin en Janny van der Heijden opnieuw samen een tv-programma voor Omroep MAX maken. Ze gaan komende zomer samen de Nederlandse wateren op, met een picknickmand en Janny's teckel Nhaan.

André van Duin vertelde er vandaag over tijdens de presentatie van haar servies. ,,We hebben een proefopname gemaakt waarbij we langs mooie riviertjes in Nederland varen, zoals de Linge en de Vecht, om te laten zien hoe mooi Nederland is. Onderweg eten we wat lekkers", aldus de presentator tegen 6 Inside. Een titel van het nieuwe programma is er nog niet.

Janny presenteerde vandaag haar eigen serviescollectie, genaamd Sharing Moments. André van Duin reikte haar het eerste exemplaar uit.

  1. Koning bedankt Nederlanders in India op bijzondere plek

    Koning bedankt Nederlan­ders in India op bijzondere plek

    Koning Willem-Alexander bedankte Nederlanders die in India wonen en werken vanavond tijdens een receptie op een bijzondere plek. Samen met koningin Máxima ontving hij leden van de Nederlandse gemeenschap in India in het Taj Mahal Palace & Tower in Mumbai, de zwaarst getroffen plek tijdens de terreuraanslagen die de havenstad in 2008 trof. Voorafgaand aan de receptie legden Willem-Alexander en Máxima een krans in de hotellobby ter nagedachtenis aan die verschrikkingen.