Andy van der Meijde reageert met biertje op boze dochter

Ex-profvoetballer Andy van der Meijde gaat niet in op de negatieve uitlatingen die zijn 14-jarige dochter Isabella op Instagram deed. Het pubermeisje is helemaal klaar met haar vader en liet dat duidelijk weten. ,,Ik walg van je", schreef ze onder meer. Andy plaatst slechts een foto met een biertje en de hashtag coglioni (Italiaans voor klootzakken).

Quote

Ik walg ervan dat mensen denken dat je een geweldige vader bent

Andy's dochter Isabella (14)
Volledig scherm
Andy van der Meijde. © ANP Kippa

In een brief op Instagram blikte Isabella - een dochter uit Andy's eerste huwelijk, hij leeft nog steeds in onmin met haar moeder - eerder vandaag terug op de ontmoeting die ze vorige maand hadden. Volgens haar was de emotionele familiereünie met de realityster niets meer dan één grote publiciteitsstunt. ,,Je gebruikte ons voor de aandacht. Ik walg ervan dat mensen denken dat je een geweldige vader bent."

Op telefoontjes van de media gaf Andy vandaag geen antwoord. Op Instagram houdt hij het bij een kort statement. ,,Cheers iedereen. Geniet van het weer en het leven", schrijft hij bij een foto met een biertje. Pas bij zijn hashtags deelt hij een kleine sneer uit. De voormalig voetbalprof gebruikt het woord coglioni, wat Italiaanse straattaal is voor klootzakken. 

De andere hastags zijn wat onschuldiger van aard. La vita piu bella betekent het betere leven en la storia continua houdt in het verhaal gaat verder. Hij sluit af in het Nederlands: ,,Morgen is er weer een nieuwe dag."

Volledig scherm
Andy van der Meijde met zijn dochters Purple en Isabella tijdens de familiereünie in mei 2017. © Instagram
  1. Luuk Ikink presenteert napraatshow Expeditie Robinson

    Luuk Ikink presenteert napraatshow Expeditie Robinson

    Luuk Ikink gaat het nieuwe programma Eilandpraat presenteren, de nabeschouwing van Expeditie Robinson. Dat maakte hij bekend in RTL Boulevard. In het wekelijkse live-programma, dat van start gaat na de samensmelting, ontvangt Ikink de afvaller van de week. Samen met andere (oud-)kandidaten blikt de deelnemer terug op het spelprogramma. Ook discussiëren ze over de opdrachten en de verwachte volgende afvaller in de expeditie. Het publiek kan tijdens de uitzending meepraten en vragen stellen.