Jochem van Gelder en het Perfecte plaatje-model Vanina Paterno.
Volledig scherm
Jochem van Gelder en het Perfecte plaatje-model Vanina Paterno. © RTL

Argentijns model dat hart Jochem van Gelder stal bij Perfecte plaatje stuurt hem selfie voor WK: ‘Hoe leuk!’

met fotoPresentator Jochem van Gelder heeft een succeswens uit onverwachte hoek ontvangen aan de vooravond van de wedstrijd Nederland-Argentinië op het WK voetbal. Het Argentijnse model dat afgelopen zomer zijn hart stal in Het perfecte plaatje heeft hem verrast met een selfie.

 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?
 2. Dit is de winnaar van de zomerserie van Het Perfecte Plaatje: ‘Deze foto komt enorm binnen’
  Update

  Dit is de winnaar van de zomerserie van Het Perfecte Plaatje: ‘Deze foto komt enorm binnen’

  De winnaar van Het Perfecte Plaatje in Argentinië is bekend. In de finale, gisteravond goed voor 743.000 kijkers, namen Thomas Berge, Jochem van Gelder en Maurice Lede het nog één keer tegen elkaar op. Met een foto ‘die de perfecte afsluiter van de serie was’ werd de spannende eindstrijd beslist. Let op dit bericht bevat spoilers. Wil je nog niet weten wie er gewonnen heeft, lees dan niet verder.