Ariana Grande scheurt in fietstaxi door Amsterdam

VideoAriana Grande heeft zich in de nachtelijke uurtjes kostelijk vermaakt in Amsterdam. Op een van haar Instagram Stories is te zien hoe zij in een fietstaxi door de hoofdstad scheurt.

De zwart-witte videobeelden laten Amsterdamse straten en grachten zien, gefilmd vanuit de passagiersstoel van een fietstaxi. Het nachtelijke ritje levert een hoop lol op, te horen aan het gelach in de video. ‘Hahahaha’, schrijft de zangeres ook bij het filmpje.

Grande is in Amsterdam voor twee optredens, morgen en overmorgen in de Ziggo Dome. Op 11 september staat ze daar overigens ook. Gisteravond werd ze al gespot bij een optreden van Jaden Smith in Paradiso.

Volledig scherm
Ariana Grande © BRUNO PRESS
  1. ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’
    PREMIUM
    Carine Crutzen

    ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’

    Topactrice Carine Crutzen (58) kun je kennen als Beatrix in de film Majesteit. Ook speelde ze onder andere in De Daltons, Vuurzee en Oud Geld. Ze draagt een tragisch verhaal met zich mee: nadat haar ouders waren overleden en hun as was uitgestrooid over Limburgse beekjes, bleef ze letterlijk en figuurlijk verweesd achter. Ze besloot een autobiografische roman te schrijven. Het werd een pijnlijk eerlijk boek.