Immanuelle Grives
Volledig scherm
Immanuelle Grives © ANP

AvroTros komt vanaf november met thrillerserie met Imanuelle Grives

Imanuelle Grives, die in opspraak raakte vanwege drugshandel op het Belgische festival Tomorrowland, is binnenkort te bewonderen in de nieuwe NPO 3-serie Keizersvrouwen. Dat is op te maken uit een persbericht dat AvroTros vandaag rondstuurt. De serie gaat over een vrouw die verstrikt raakt in een dubbelleven, vol met seks, drugs en geweld.

De ambitieuze Xandra Keizer, gespeeld door Karina Smulders, stort zich in de serie noodgedwongen in een gevaarlijk dubbelleven. Ze helpt een vriendin van vroeger uit de brand met het organiseren van een evenement voor haar internationale high class escortbureau.

Na een succesvolle avond wordt ze steeds verder in de wereld vol seks, drugs en geweld gezogen; een wereld waar ze ooit met veel moeite uit is ontsnapt. Ze probeert haar man en dochter Lulu buiten die wereld te laten, maar dat lijkt onmogelijk als ze weer oog in oog komt te staan met haar criminele moeder.

Voorbereiding

Grives speelt in de reeks de rol van Beertje. Het is onduidelijk wat die rol precies inhoudt. Toen Grives net was aangehouden op Tomorrowland, stelde ze dat ze drugs verkocht in voorbereiding op een rol. Later nuanceerde ze die verklaring.

Het is voor de actrice een van de laatste series waarin ze te zien zal zijn in afwachting van de uitspraak in België. Het Openbaar Ministerie daar eiste twee jaar cel tegen de actrice. De uitspraak van de zaak is 8 november. 

De nieuwe tiendelige dramaserie Keizersvrouwen, met naast Karina Smulders en Immanuele Grives ook nog onder meer Hilde van Mieghem, Susan Radder, Matteo van der Grijn, Thijs Römer, Roeland Fernhout en Dragan Bakema is vanaf zondag 10 november te zien bij AvroTros op NPO 3.