Volledig scherm
Barry Atsma © ANP

Barry is verliefd op klein wonder, Kim is in een gekke bui

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Kim Feenstra deelt vandaag een kiekje waarop ze te zien is in een lollige bui. Volgens het topmodel is dat niet alleen vandaag zo. ‘Mood. All day.’ 

Hoe schattig! Er is vandaag een geitje geboren op Buitengoed De Gaard. Barry Atsma was erbij en kan er maar niet over uit hoe schattig het beestje is. 

Anna Nooshin heeft vandaag gekozen voor een snoezig, roze jurkje. De vlogster is momenteel in Beverly Hills en deelt maar al te graag kiekjes van haar verblijf daar.

Andre Hazes heeft er zin in. De zanger treedt vanavond op tijdens het concert van Nick en Simon in de Ziggo Dome. ‘Vandaag mogen we een feestje maken!’, laat de zanger weten.

Amy Vol heeft een bril opgezet tegen het felle zonnetje, maar de zangeres kon het niet laten om een foto te maken van haar ogen in het zonlicht. De complimenten stromen binnen. ‘Wat ben je mooi’, reageren haar fans.

Het zonnetje doet veel mensen goed. Zo ook Bridget Maasland. De presentatrice geniet van het weer in haar cabrio en zingt mee met het nummer Parijs van Kenny B.

Bas Smit is zich vannacht een ongeluk geschrokken. Presentatrice Nicolette van Dam heeft haar man namelijk laten schrikken met een levensechte horrorpop. ‘Schrik me helemaal de tyfus’, riep hij uit bij het openen van zijn ogen.

Gehuld in een sweater en een onderbroek kijkt Moise Trustfull vooral uit naar haar drie vrije dagen. ‘En dan ook nog volle bak zon. Ik ben een gelukkig mens!’, schrijft ze op Instagram.

Rico Verhoeven heeft vandaag een duidelijke boodschap voor zijn fans: doe een zonnebril op en steel de show.

Daphne Deckers is momenteel in Japan en geniet vandaag van haar eigen kuuroord. De blondine is gekiekt terwijl ze in een heetwaterbron baddert. ‘En héeét is-ie, maar schijnt supergezond te zijn.’ 

Joëlle Witschge is maar wat trots op haar papa. De hoogzwangere brunette deelt een foto waarop ze omhelst wordt door haar vader en oud-voetballer Richard Witschge

Shelley Vol heeft, anders dan haar OG3NE-zussen, de zon vandaag ergens anders opgezocht. Zij viert met haar vriend vakantie op de Kaapverdische Eilanden.