Sander Lantinga en Coen Swijnenberg.
Volledig scherm
Sander Lantinga en Coen Swijnenberg. © Brunopress

Bas Sillen, Ben Boute, Ron de Bil en Wil Bierman in de race voor Faamnaam 2021

Het is Radio 538-dj's Coen Swijnenberg en Sander Lantinga weer gelukt. Voor het zevende jaar op rij organiseren ze de Faamnaam van het Jaar, waarin Nederlanders met een opmerkelijke naam in het zonnetje worden gezet. Vorig jaar won Mette Bus en ook dit jaar zijn er weer negentien kanshebbers.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Brian Dunne leeft de omgekeerde American dream met dank aan dj Danny Vera
  PREMIUM

  Brian Dunne leeft de omgekeerde American dream met dank aan dj Danny Vera

  Normaal gesproken is het andersom en komt een Nederlandse muzikant in het nieuws als hij het maakt in de Verenigde Staten. Voor New Yorker Brian Dunne (32) speelt zijn American dream zich af in Nederland. Zijn drie jaar oude luisterliedje New Tattoo krijgt dankzij Danny Vera voet aan de grond in ons land en Dunne is zelfs de eerste artiest die tekent bij Vera’s nieuwe platenlabel Pressure Makes Diamonds (PMD Records), bedoeld om talentvolle singer-songwriters op weg te helpen.