Bas doet een poging om Suzanne weer voor zich te winnen in All You Need is Love.
Volledig scherm
Bas doet een poging om Suzanne weer voor zich te winnen in All You Need is Love. © RTL

Bas trekt in All You Need boetekleed aan na bedriegen zwangere vriendin: ‘Ik ben een klootzak geweest’

UpdateSmoorverliefd waren Bas en Suzanne op elkaar, maar vlak voor de geboorte van hun eerste kindje bleek dat Bas er nog een andere relatie op nahield. Het betekende het einde van hun romance. Bas was echter vastbesloten om Suzanne voor zich terug te winnen en dus schreef hij All You Need is Love. ,,Wat ik wil overbrengen is: we gaan apart wonen, maar ik hoop dat onze harten weer samen kunnen blijven”, vertelde hij gisteravond voor het oog van 668.000 kijkers aan Dr. Love Robert ten Brink.

1 reactie

  • Black Hat

    4 maanden geleden
    Een gelijk verhaal speelt zich af tussen Sigrid Kaag en Mark Rutte. Sigrid had 4 jaar verkering met Mark. Sigrid was boos op Mark en heeft erin geluisd door haar vriendin kajsa bewust zichtbaar met vertrouwelijke informatie te zwaaien. Nu is de vraag of Mark zijn boosheid op zij kan zetten om zijn ex Kaag nog een kans te geven. Of is het andersom?
  1. Al l You Need is Love: laatste wens zieke Rita komt uit, hele gezin nog één keer samen

    Al l You Need is Love: laatste wens zieke Rita komt uit, hele gezin nog één keer samen

    Als de redactie van All You Need is Love de mail van Esther onder ogen krijgt met het verhaal over haar ernstig zieke moeder Rita, is iedereen daar even stil van. Rita is uitbehandeld. Haar laatste wens is om in deze laatste, moeilijke periode samen te zijn met haar man en hun drie kinderen. Alleen woont zoon Mark met zijn gezin in Australië en is het vanwege corona praktisch onmogelijk het land uit te reizen. Maar Robert ten Brink zou ‘Doctor Love’ niet zijn als hij niet alles uit de kast zou trekken om de laatste wens van Rita in vervulling te laten gaan.