#shakeitdontbreakit #gbp #min60kg #throwbackthursday #tbt 😱⭐❤

1,023 Likes, 87 Comments - Bastiaan van Schaik (@basvanschaik) on Instagram: "#shakeitdontbreakit #gbp #min60kg #throwbackthursday #tbt 😱⭐❤"

Bastiaan van Schaik valt 60 kilo af in tien maanden

Bastiaan van Schaik heeft een nieuwe foto geplaatst waarop zijn enorme gewichtsverlies goed zichtbaar is. De blonde stylist is sinds zijn maagverkleining in juni 60 kilo kwijt en past moeiteloos in een maatje M. Zijn instagramvolgers feliciteren hem volop met het verbluffende resultaat.

,,Shake it don't break it'', schrijft Bastiaan op deze throwback Thursday. De voor- en-na-foto laat de stylist met een bol gezicht en een afgeslankte versie zien, inclusief knalroze JanJans en de Kinderen-sweater.

,,Echt top van jou'', ,,Ongelooflijk, super!'' en ,,Mooierd! Flawless!'' is een greep uit de stroom aan reacties die de modegoeroe vandaag kreeg.

Obese
Bastiaan onderging in juni een zogenoemde gastric bypass. Tijdens deze operatie wordt de maag verkleind en het spijsverteringskanaal omgelegd. ,,Ik kan iedereen die obese is deze operatie aanraden. Het is echt levensveranderend”, reageerde hij deze week op de rode loper van een voorstelling van Het Nationale Ballet.

In september maakte de stylist, die naar eigen zeggen meer dan 120 kilo woog, met een badkamerselfie kenbaar 33 kilo lichter te zijn. Zijn einddoel is 65 kilo kwijt te raken. 

Hoe vet leuk is deze Jan, Jans en de Kinderen trui! ❤ Exclusief verkrijgbaar op de @libellezomerweek in mei. Gelimiteerde oplage en drie verschillende versies 😻#hoipipeloi #cartoon #trend #strip #jjk #gbp #min60kg #maatM #jeweetwelkater

431 Likes, 15 Comments - Bastiaan van Schaik (@basvanschaik) on Instagram: "Hoe vet leuk is deze Jan, Jans en de Kinderen trui! ❤ Exclusief verkrijgbaar op de..."

Hoe vet leuk is deze Jan, Jans en de Kinderen trui! ❤ Exclusief verkrijgbaar op de @libellezomerweek in mei. Gelimiteerde oplage en drie verschillende versies 🐶 #vanlotjegetikt #cartoon #trend #strip #jjk #gbp #min60kg #maatM

445 Likes, 16 Comments - Bastiaan van Schaik (@basvanschaik) on Instagram: "Hoe vet leuk is deze Jan, Jans en de Kinderen trui! ❤ Exclusief verkrijgbaar op de..."

Lang getwijfeld maar ik zet hem er toch maar op. Links vlak voor de operatie (13 juni) en rechts afgelopen zaterdag (24 sep). #vanschaikvaltaf #onderde100 #transformationtuesday 🙈👌🏻⭐️#doenormaalnooitbloot #gastricbypass #33kiloeraf #resultaatna3maanden

3,674 Likes, 273 Comments - Bastiaan van Schaik (@basvanschaik) on Instagram: "Lang getwijfeld maar ik zet hem er toch maar op. Links vlak voor de operatie (13 juni) en rechts..."

Volledig scherm
© ANP