ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Beeld op tv is subliem, maar stel je voor dat je kan horen wat Hassan zei toen ze viel

CameratechniekenAls kijker zaten we de afgelopen weken in olympisch Tokio op de fiets, in de zeilboot en stonden we midden op het hockeyveld. Televisiemakers leefden zich uit met de modernste apparatuur en technische snufjes. De vraag aan twee ervaren regisseurs luidt: was dit nou het summum, of wordt het nog beter? 

1 reactie

 • ad truijen

  2 jaar geleden
  Prachtig in beeld gebracht en genoten van de sport. Maar is er niets te verzinnen dat we de sfeer van de wedstrijden mee krijgen maar het geluid van de comentator uit kunnen zetten want sommige maken het wel erg bont , om nou te vertellen wat we zien is toch o overbodig. Ad Truijen
 1. Peter Gillis moet dwangsom van een miljoen betalen
  met video

  Peter Gillis moet dwangsom van een miljoen betalen

  Realityster Peter Gillis moet als eigenaar van de Oostappengroep een dwangsom betalen van één miljoen euro. Die werd hem woensdag door de gemeente Peel en Maas (Limburg) definitief opgelegd voor de illegale huisvesting van arbeidsmigranten op vakantiepark De Berckt in het Limburgse dorp Baarlo. De gemeente wees een bezwaar van Gillis tegen de dwangsom af. Gillis laat woensdag weten zich niet in de beslissing van de gemeente te kunnen vinden. Hij gaat de kwestie aan de rechter voorleggen.
 2. Bijzonder weer blijft confronterend voor dochter Piet Paulusma: ‘Waren voor ons de mooiste periodes’

  Bijzonder weer blijft confronte­rend voor dochter Piet Paulusma: ‘Waren voor ons de mooiste periodes’

  Martsje Paulusma heeft het er nog altijd moeilijk mee dat ze haar vader Piet Paulusma niet kan bellen bij bijzondere weersomstandigheden. Dat zei ze maandagmiddag in het programma Tijd voor Max, waarin ze te gast was. Het is vandaag precies een jaar geleden dat de markante weerman overleed. ,,Als er een storm was, of sneeuw of twee weken lang een dikke vette hittegolf... dat waren voor ons de mooiste periodes.”